100 unique baby boy names in Tamil
- அருண் (Arun)
- கவின் (Kavin)
- வித்யுத் (Vidyuth)
- தருண் (Tarun)
- பிரசன்னா (Prasanna)
- ஆதித்யா (Adithya)
- ஜெய் (Jai)
- கார்த்திக் (Karthik)
- ரோஹித் (Rohith)
- நிதின் (Nithin)
- அனிருத் (Anirudh)
- ஹரீஷ் (Harish)
- மனோஜ் (Manoj)
- யஷ்வர் (Yashvar)
- வருண் (Varun)
- சூர்யா (Surya)
- விஷ்ணு (Vishnu)
- ஆர்ஷித் (Arshit)
- நந்தன் (Nandan)
- சிவா (Siva)
- ஸ்ரீநிவாஸ் (Srinivas)
- தீபக் (Deepak)
- பரத் (Bharath)
- ஆனந்த் (Anand)
- அகிலன் (Akilan)
- கிஷோர் (Kishore)
- நிஷாந்த் (Nishanth)
- ராகுல் (Rahul)
- சதீஷ் (Satish)
- ஹர்ஷித் (Harshit)
- யுவன் (Yuvan)
- விபின் (Vipin)
- சரவணன் (Saravanan)
- க்ரிஷ் (Krish)
- ரஞ்சித் (Ranjith)
- நவீன் (Naveen)
- சுதீப் (Sudheep)
- ராகவ் (Raghav)
- அன்பு (Anbu)
- சஞ்சய் (Sanjay)
- தேவ் (Dev)
- விஷால் (Vishal)
- சாகார் (Sagar)
- சஹான் (Sahan)

- அனுபம் (Anupam)
- வினித் (Vineeth)
- அரவ் (Arav)
- ரமேஷ் (Ramesh)
- மகேஷ் (Mahesh)
- அபிநேஷ் (Abinesh)
- ஹேமந்த் (Hemant)
- சந்தன (Chandana)
- ஷங்கர் (Shankar)
- பரமேஷ் (Paramesh)
- பாஸ்கர் (Bhaskar)
- தனுஷ் (Dhanush)
- குருண் (Kurun)
- ருத்ர (Rudra)
- ஆதி (Aadhi)
- சித்தார்த் (Siddharth)
- ஷண்முகம் (Shanmugam)
- கன்னன் (Kannan)
- ஜெகதீஷ் (Jagadeesh)
- விஸ்வா (Vishwa)
- ஆர்.வின் (Arwin)
- அர்ஜுன் (Arjun)
- கௌதம் (Gautham)
- சுஜீஷ் (Sujith)
- ஆனிவ் (Aniv)
- மித்ரன் (Mithran)
- அக்ஷய் (Akshay)
- ரோஷன் (Roshan)
- பிரபு (Prabhu)
- அசோக் (Ashok)
- வசீம் (Vaseem)
- அகமது (Ahmed)
- கிருஷ்ணா (Krishna)
- மோகன் (Mohan)
- ரவி (Ravi)
- அஜய் (Ajay)
- சக்தி (Sakthi)
- மனோஜ் (Manoj)
- விக்ரம் (Vikram)
- சேஷாத்ரி (Seshadri)
- நவீன் (Naveen)
- சூர்யான்ச் (Suryansh)
- தர்ஷித் (Darshit)
- அனூப் (Anup)
- விந்தன் (Vindhan)
- பரூஷ் (Barush)
- வரூணன் (Varunan)
- நிருத்தன் (Niruthan)
- பிரணவ் (Pranav)
- ஜெயந் (Jayan)
- ரித்திக் (Rithik)
- வைஷாக் (Vaishak)
- அன்வித் (Anvith)

- பாஸ்கரன் (Bhaskaran)
- கீர்த்தன் (Keerthan)
- அனந்த் (Anandh)
READ MORE :100 unique Tamil names for baby girls