100 unique Tamil names for baby girls
- அகிலா (Akila)
- அமிர்தா (Amirtha)
- அனீஷா (Aneesha)
- அரண்யா (Aranya)
- அஸ்வினி (Aswini)
- அதிதி (Aditi)
- ஆதவிகா (Aadhavika)
- ஆதித்யா (Aadhitya)
- ஆத்ரேயா (Aadhreya)
- அத்விகா (Athvika)
- ஆனந்தி (Anandhi)
- ஆரவிகா (Aravika)
- ஆராதனா (Aradhana)
- அர்ஷிதா (Arshitha)
- ஐஸ்வர்யா (Aishwarya)
- அக்ஷிதா (Akshitha)
- அக்ஷயா (Akshaya)
- அக்ஷரா (Akshara)
- அர்ச்சனா (Archana)
- ஆனந்தி (Anandhi)
- ஆனந்தா (Ananda)
- ஆனவிகா (Anavika)
- ஆனிதா (Anitha)
- அனீகா (Aneeka)
- அங்கமித்ரா (Angamithra)
- அங்கனா (Angana)
- அங்கீரா (Angeera)
- அனிஷ்கா (Anishka)
- அனுமதி (Anumathi)
- அப்போர்ணா (Apoorva)
- அபிநயா (Abinaya)
- அர்தனா (Ardhana)
- அருந்ததி (Arundhathi)
- அதிரா (Athira)
- அதுல்யா (Athulya)
- ஆதர்ஷா (Aadarsha)
- ஆவின்யா (Aavinya)
- ஆவிசா (Aavisa)
- அக்ஷிதா (Akshitha)
- அக்ஷயா (Akshaya)
- அக்ஷரா (Akshara)
- அனந்யா (Ananya)
- அர்த்திகா (Arthika)
- அபர்ணா (Aparna)
- அபிநிதா (Abinitha)
- அபிஷகா (Abishaka)
- அபிராமி (Abirami)
- அபிஷேகா (Abisheka)
- அகிலாநந்தா (Akilananda)
- அமுதா (Amutha)
- அமிர்தவல்லி (Amirthavalli)
- அநந்தி (Ananthi)
- அன்பு (Anbu)
- அனகா (Anaga)
- அனல்யா (Analya)
- அனுஷா (Anusha)
- அனுஹா (Anuha)
- அனுஜா (Anuja)
- அனுகா (Anuga)
- அரண்யா (Aranya)
- அங்கனா (Angana)
- ஆனந்தி (Anandhi)
- அபினந்தா (Abinanda)
- அனிதா (Anitha)
- அநுஷா (Anusha)
- ஆனல்யா (Analya)
- அருணிதா (Arunitha)
- அருமுகி (Arumugi)
- அரவிந்தா (Aravinda)
- அரவிந்தனா (Aravindana)
- அரவிந்தி (Aravindhi)
- அரிஷ்மிதா (Arishmitha)
- அருஷா (Arusha)
- அருந்ததி (Arundhathi)
- அஹல்யா (Ahalya)
- அயுஷா (Ayusha)
- ஆதிதி (Aadithi)
- அஞ்சலி (Anjali)
- அஞ்சனா (Anjana)
- அனிகா (Anika)
- அனிஷா (Anisha)
- அனுகா (Anuga)
- அபிநந்தா (Abhinanda)
- அபிநிதா (Abhinitha)
- அபிஷேகா (Abisheka)
- அரவிந்தா (Aravinda)
- அருளி (Aruli)
- அருவி (Aruvi)
- அரியனா (Ariyana)
- அருமை (Arumai)
- அனிஷ்கா (Anishka)
- அபராஜிதா (Aparajitha)
- அபிஷேகா (Abishega)
- அபிராமி (Abiraami)
- ஆழகிய (Azhagiya)
- அழகி (Azhagi)
- அழகினி (Azhagini)
- அழகியநந்தா (Azhagiya Nanda)
- அழகிரா (Azhagira)
- அழகினி (Azhagini)
read more :100 unique baby boy names in Tamil